Speciale Internet only kamertarieven en Reserververingsformulier

Premium SeaView hotel kamer (C&D gebouwen)

Premium Sea View KamerDe Premium Zeezicht kamers Deze nog comfortabelere en grotere hotelkamers staan op ons beste stukje strand tussen de heuvel en het restaurant, naast de luxe Koh Chang Pool Villas. In de Premium Sea View kamers vind je nu alles wat nog "miste" in de Deluxe Pool View kamers, zoals een kluisje, een grotere TV met DVD speler, een waterkoker, een aanzienlijk groter terras, meer privacy en de beste locatie direct op het zand van het wereldberoemde Lonely Beach. Het uitzicht vanuit alle premium sea view kamers is perfect, ongeacht locatie of verdieping. In verband met de groeiende vraag van families met tieners naar aparte kamers met tussendeur, zijn er nu een aantal van dergelijke connecting kamers beschikbaar. Op deze wijze is het mogelijk om dicht bij elkaar te zijn, terwijl de mogelijkheid tot privacy blijft bestaan.

Premium SeaView garden hotel kamer (B gebouwen)

Premium Sea View Garden KamerDe Premium Zeezicht kamers Vrijwel identiek aan de Premium Sea View strandkamers ten noorden van het restaurant en de lobby, maar anders in het opzicht dat deze kamers nog meer privacy bieden, vooral op de bovenverdiepingen, en dat deze kamers uitsluitend beschikbaar zijn met tweepersoonsbedden aangezien wij ze als de meest romantische kamers in het Siam Beach resort beschouwen. De reden dat wij deze kamer wat goedkoper aanbienden dan de kamers in de C & D gebouwen is omdat de Garden kamer wat verder verwijderd zijn van het zwembad en de lobby en alhoewel deze kamers ook op het strand staan ligt er een soort grachtje voor deze kamers waar in het regenseizoen een rivertje doorstroomt, wat middels een bruggetje moet worden overgestoken alvorens men op het echt strand kan liggen. De afstand van de kamer naar de zee is nooit meer dan 30 meter, maar de kamers op de bovenverdieping hebben hun ingang aan de achterzijde waardoor een kleine omweg naar het strand ontstaat. Zaken als een eigen kluisje, een grote TV met DVD speler, een koffie / thee / noodlesoep waterkoker en een groot terrace zijn ook hier standaard.

Hillside Bungalows (H sectie)

Hill side bungalows op Ko ChangBij het verbouwen en upgraden van ons strand-resort in 2006 en 2007, hebben we waarschijnlijk een aantal oudere hutten op de heuvel aan het einde van het lonely beach over het hoofd gezien. Deze hutjes waren in de dagen dat wij ons nog op rugzaktoeristen richtte onze trost, mede omdat deze rustieke bungalows van airconditioning zijn voorzien. De Hillside bungalows bieden een fantastisch uitzicht over de Haat Tha Naam baai en het 'lonely beach' strand en bieden een hoge mate van privacy, al was het maar omdat het nogal een klim is om bij deze bungalows te komen. Aangezien deze bungalows nog altijd erg populair zijn bij de wat meer avontuurlijke reizigers, hebben we besloten om deze jungle-hutten in ons prijzenoverzichten te houden, zolang deze 22 semi-strandbungalows nog operationeel zijn. Deze cliff bungalows hebben allemaal zgn. twin bedden. Belastingen en service charge zijn bij de prijs van deze hutjes inbegrepen, ontbijt voor 2 inmiddels ook. Klik op de foto voor meer informatie over deze houten bungalows op Lonely Beach.

Speciale Internettarieven voor het Siam Beach Resort op Koh Chang

Accommodatie type Laagseizoen
(Juni t/m Okt)
Hoogseizoen
(3 Jan-31 Mei)
Piekseizoen & Lang weekend*
Hilltop Deluxe bungalows** (F) 700 THB 800THB 1100 THB
Deluxe Pool View Kamer (A) 1500 THB 2000 THB 2500 THB
Premium Garden Kamer (B) 1500 THB 2500 THB 3100 THB
Premium Sea View Kamer (D) 2000 THB 2900 THB 3600 THB
Connecting Premium Sea View Kamers (C) 4000 THB 5800 THB 7200 THB
Koh Chang Pool Villa (E) 4600 THB 5900 THB 7400 THB
extra bed (incl. ontbijt) 350 THB 500 THB 650 THB

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 7% BTW en per kamer, niet per persoon.

1. Deze prijzen zijn per kamer en inclusief ontbijt voor 2 personen. (Hill Top Bungalow exclusief ontbijt)
2. Deze tarieven zijn inclusief 7% BTW.
3. Gasten moeten inchecken met paspoort.
4. Alle kamers zijn geschikt voor 2 personen.
5. Maximale 1 extra persoon in elk kamertype.
6. Een extra bed of extra persoon wordt in rekening gebracht per nacht en is inclusief ontbijt.
7. Kinderen vanaf 10 jaar of ouder krijgen verplicht een extra bed.
8. Extra bed voor kinderen onder de 10 jaar die een bed delen met de ouders is niet verplicht.
9. 150 THB ontbijttarief voor kinderen van 5 tot 10 jaar die een kamer delen met de ouders zonder een extra bed.
10. 2 kinderen tussen 5 en 10 jaar oud, hebben minimaal 1 extra bed nodig.

* Lang weekendtarieven in het 2018 seizoen zijn ook van toepassing op: 3-4 December, 9-10 December, 20 December-10 Januari, 1-3 Maart, 13-15 April, 5-6 Mei

Er zijn geen verplichte kerstdiners of Oud-en-Nieuw vieringen in het Siam Beach Resort dit jaar.

Kortingen en seizoenstarieven

De enige manier waarop je korting kunt krijgen op de prijs van je hotelkamer, Pool Villa of bungalow is door het resort in het laagseizoen, vanaf 1 Juni t/m 31 Oktober, te bezoeken. Zie de laagseizoen kolom hierboven voor de special prijzen / aanbiedingen. Tijdens het hoogseizoen staan de prijzen vast, behalve in de dagen rondom Oud en Nieuw, tijdens de 3 dagen van het Thaise oud en nieuw, beter bekend als het Songkran festival en een aantal lange weekenden. Tijdens deze nationale vakanties stijgen de hotelkamerprijzen in Thailand naar een hoger niveau, aangezien de Thaise bevolking dan en masse de eilanden en stranden opzoekt. Er zijn incidenteel ook andere lange weekenden waarop dezelfde premium tarieven kunnen gelden, zoals boven vermeld.

Voor reserveringen gelieve gebruik te maken van onderstaand formulier. Wij bevestigen de reservering vervolgens binnen 18 uur. Vergeet niet om een werkend e-mailadres in te vullen.

Fields in red are required.

Gast gegevens

Voornaam :
Achternaam :
Email :
Mobiel nr. :

Reserverings- en boekinginformatie

Type accomodatie :
Aantal kamers :
Extra bed :
 Ja  Nee
Aantal volwassenen :
Aantal kinderen :
Andere wensen / vereisten :
Aankomstdatum :
Vertrekdatum :
 

If you have any problems sending this Koh Chang Hotel reservation form, or want to make an inquiry first, please contact: or use our live support chat service.

Waarom via deze website boeken?

Een kamer in het Siam Beach Resort reserveren via www.siambeachresort.nl betekent dat je direct bij het hotel boekt en niet via een agent.

Hieronder volgen een aantal redenen waarom dat voordelig kan zijn:

  • Onze gasten betalen slecht 25% aan, terwijl andere websites en agenten vaak een volledige vooruitbetaling eisen.
  • Er zijn geen extra of verborgen kosten voor het aanbetalen via credit card online.
  • Annuleringen zijn mogelijk tot 10 dagen voor aankomst. Wij retourneren dan het aanbetaalde bedrag minus de evt. 4% credit-cardkosten en (internationale) overboekingskosten.
  • Altijd up-to-date informatie betreffende het resort, de kamers, de vervoersmogelijkheden en algemende informatie over het eiland en haar attracties.
  • 24 uurs responsgarantie en een gemiddeld responstijd van < 12 uur voor aanvragen per e-mail en reserveringen, maar ook gemiddeld 18 uur per dag bereikbaarheid via onze online chat optie voor urgente or korte vragen.
  • Goeie communicatie met Engelssprekende medewerksters.
  • Snelle en eenvoudige oplossingen voor evt. misverstanden.
  • Gemakkelijk bijboeken tegen dezelfde speciale internettarieven.
  • Eenvoudig omzetten van reserveringen.
Siam Beach Resort, 100/1 Moo 4, Lonely Beach, Koh Chang island, Trat, 23170 Thailand.
Tel: +66(0)84-524-4321, +66(0)87-026-5515 • Fax: +66-(0)2-417-1948
E-mail: